top of page
Zoeken

Borgoe op Curaçao: Proef de Gouden Smaak van Suriname!

Bijgewerkt op: 15 feb.

Van 14 tot en met 16 augustus 2023 vindt de Surinaamse Week plaats op Curaçao. SAB is één van de Surinaamse bedriven die deelneemt aan dit bijzonder evenement. Het voornaamste doel is de conferentiegangers en lokale bevolking kennis te laten maken met onze Surinaamse trots, Borgoe.


Ontdek Borgoe en proef de magie:

Middels "Heritage & Tastings", waarbij bezoekers meegenomen worden door de geschiedenis van SAB en proeverij van onze Surinaamse rum, worden bezoekers van de conferentie en diverse horecagelegenheden en retailers bewust gemaakt van onze "Gold in a bottle"


Samen met onze lokale distributeur, Kafino, zorgen we ervoor dat Borgoe niet te missen is! Met trots kan gesteld worden dat Borgoe een onuitwisbare indruk heeft gemaakt en ondertussen enorm geliefd is onder de Curaçaose bartenders die hier diverse exotische cocktails met Borgoe rum creëren en inmiddels opgenomen op de menukaarten.

Wilt u ook aanwezig zijn op de tastings, dan kan dit nog op woensdag 16 augustus 2023 bij Bario Urban Streetfood en op donderdag 17 augustus 2023 bij Van der Tweel en Esperamos Supermarkt.


Kom langs, proef en ervaar de unieke sensatie van onze "Gold in a bottle."

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page