top of page
Zoeken

Eerste Mijlpaal!

Op vrijdag 05 april 2024 is het langverwachte contract voor de levering en installatie van de nieuwe Fermentatie en Distillatieplant ondertekend met het Italiaans bedrijf FRILLI Srl.

Dit is het eerste hoogtepunt in het Fermentatie en Distillatie project welke is bereikt na jarenlange voorbereidingen en onderhandelingen met ondersteuning van lokale en internationale deskundigen.

 

De samenwerking met FRILLI Srl die onderdeel is van het Italiaanse conglomeraat OMNIA DELLA TOFFOLA S.p.A.,is de eerste belangrijke stap in het F&D project.

FRILLI Srl is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en leveren van fermentatie- en distillatie plants.

 

De nieuwe fermentatie en distillatieplant zal ons in staat stellen om gedurende 24/7, Extra Light, Medium & Heavy Rums te produceren.

Deze vooruitgang zal niet alleen de schakel van de alcohol- en rumproductie in Suriname completeren, maar ook de afhankelijkheid van het buitenland voor grondstoffen verminderen en  tegelijkertijd SAB in staat stellen om nieuwe exportmarkten te betreden.

 

We werken ernaar toe om de nieuwe plant aan het eind van Q3 2025 in gebruik te kunnen nemen.

 

Proost met ons op deze eerste mijlpaal!

#SAB #F&Dproject #Frilli #nieuwe fermentatie en distillatieplant #rum #export #groei #toekomst #samensterk31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page