top of page
shutterstock_533230549.jpg
IMG_7873_edited_edited.png

Suriname Alcoholic Beverages N.V. is een gevestigd Surinaams bedrijf dat een belangrijke bijdrage geleverd heeft aan de ontwikkeling van de Surinaamse samenleving sinds haar oprichting op 17 november 1966. Met solidariteit, loyaliteit en respect produceren wij de BEKENDE RUMS van Suriname.

Suriname Alcoholic Beverages N.V. bezit een portfolio van diverse sterke Surinaamse merken die diep geworteld zijn in de Surinaamse geschiedenis.

Productie: SAB produceert een verscheidenheid aan alcoholische dranken, waarbij rum een van de belangrijkste producten is. De rummerken van het bedrijf, waaronder Borgoe, staan hoog aangeschreven vanwege hun kwaliteit en unieke smaakprofielen. Vooral Borgoe Rum heeft erkenning gekregen vanwege de zachtheid en het uitgesproken Surinaamse karakter.

“De legende van Surinaamse Rum”

Het jaar 1882 waarin de suikeronderneming Mariënburg werd opgericht, markeert de geboorte van de bekende rums die Suriname Alcoholic Beverages N.V. tot de dag van vandaag met trots produceert. Borgoe rum ontleent haar befaamde naam aan de plantage Mariënburg en draagt met trots het predikaat “golden spirit of Suriname”. Wij halen de beste ingrediënten uit alle delen van de wereld, laten ze rijpen en produceren dé rum die al meer dan 130 jaren ongeëvenaard is.

DSC_0270_edited.jpg
barrels.png
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page