top of page
Surinaamsch rumhuis.jpg

Diensten

Graag nemen wij u mee in ‘The Rumway of life'

Het Surinaamsch Rumhuis is een welgemeende en oprechte ode aan rum. Onze rum! In het Surinaamsch Rumhuis kun je onze rums ruiken, proeven en de geschiedenis achter onze bijzondere rum ontdekken. Op onze website laten we je zien hoe je een bijzonder gezellige tasting of tour kunt ervaren, wanneer je onze authentieke rum museum kunt bezoeken en zul je ontdekken waar dé perfecte locatie voor je volgende evenement of vergadering is. Stap het Rumhuis binnen en ervaar ‘the rumway of life’

Het Surinaams Rumhuis is meer dan gewoon een rumhuis! Het is een unieke lokatie met een breed aanbod aan diensten.

 

De toeristen die het Rumhuis dagelijks bezoeken laten zich graag meeslepen in de museumbeleving. Men kan het museum op eigen gelegenheid bezichtigen of deelnemen aan de ‘Grand Tour'

Ook is het mogelijk om meerdere services te combineren.

 

“Beleef een zakelijke bijeenkomst in een authentieke en moderne omgeving”

Outdoor Venue (2).jpg
Netwerk Borrel Outdoor Venue.jpg
Cocktail Workshop (5).jpg
Rumtasting (2).jpg

Rum tasting

Na de fascinerende tour keer je terug naar het Rumhuis voor een onvergetelijke proeverij van onze verfijnde Borgoe Aged Rums. Ontdek zelf hoe onze aged rums een ware traktatie zijn voor je smaakpapillen. In de schenkkamer van het Surinaamsch Rumhuis geniet je van onze gelagerde Borgoe rums en leer je hoe de rijpingsduur het verschil maakt in de smaak en aroma's. Een informatieve en smaakvolle ervaring die je niet wilt missen.

Grand Tour

De rondleiding begint in het museum, waar wij u meenemen op een boeiende reis door de geschiedenis van onze rums en andere alcoholhoudende producten. Van daaruit gaan we verder naar de fabriek en het laboratorium, waar u een kijkje achter de schermen krijgt bij het productieproces van onze bijzondere Borgoe Aged Rums en andere heerlijke dranken.

Om uw ervaring compleet te maken, nodigen wij u uit om aan het einde van de tour een bezoek te brengen aan onze rum 'giftshop,' waar u een authentieke Surinaamse rum of andere rumgerelateerde artikelen kunt kopen om mee naar huis te nemen. Zo kunt u nog lang nagenieten van deze unieke en smaakvolle belevenis.

Giftshop

Onze exclusieve rum 'giftshop' heet niet alleen onze tourgasten welkom, maar opent haar deuren ook graag voor iedereen die geïnteresseerd is. Hier kunt u zich laten verleiden door authentieke Surinaamse rum en andere artikelen, evenals een selectie van prachtige souvenirs. Ontdek een stukje van onze unieke en smaakvolle belevenis en neem de verfijnde smaken en bijzondere herinneringen met u mee.

Cocktail Workshop (2).jpg

Mixology Class

Geniet ook van een cocktail sessie met onze ervaren mixologen. Onze cocktailworkshops zijn spannend, uitdagend en gezellig, met telkens een ander thema als inspiratie voor de lekkerste cocktails die we creëren met onze eigen producten. Van de Borgoe rum, ook wel bekend als 'the Golden Rum' of 'het vloeibare goud van Suriname', tot de nieuwste rum producten van SAB. Kom en ontdek zelf de diverse smaken die we te bieden hebben voor de meest verrukkelijke cocktails. Een onvergetelijke ervaring die je smaakpapillen zal prikkelen.

Event Outdoor Venue (1).jpg

Outdoor Venue

In onze schitterende achtertuin bevindt zich een prachtige venue die we helemaal naar uw wensen kunnen inrichten. Het is een exclusieve locatie, ideaal voor uw bedrijfsfeest, huwelijk, receptie, of welke viering dan ook die u in gedachten heeft.

Conference Room

Ontdek onze veelzijdige conference room, perfect geschikt voor workshops, trainingen, en zakelijke besprekingen. Wij bieden op maat gemaakte pakketten aan om aan al uw behoeften te voldoen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Kom gerust langs voor een bezichtiging van onze locatie. We verwelkomen u graag!

Conf. Room (2).jpg
Cocktail Workshop (5).jpg

Zien wij u binnenkort?

Cornelis Jongbawstraat 18-28

473344 ext. 6

  • Facebook
  • Instagram

U hoort gauw van ons!

bottom of page