top of page
Zoeken

CARICOM 50th Anniversary Rum

Ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van de Caribische Gemeenschap (CARICOM) lanceren Caribische rum producenten elk afzonderlijk hun speciale CARICOM 50th Anniversary Rum. Deze unieke rums, geproduceerd in beperkte oplage, zullen worden aangeboden aan de Ministers van Buitenlandse Zaken van de CARICOM-lidstaten als eerbetoon aan de opmerkelijke prestaties van de Caribische regio in de afgelopen halve eeuw. Dit initiatief markeert tevens een belangrijk moment voor de rum industrie en vormt de kroon op een jaar vol festiviteiten ter gelegenheid van het gouden jubileum van de CARICOM.


Suriname’s nationale rum producent, Suriname Alcoholic Beverages (SAB) N.V., heeft in het kader van dit gedenkwaardige initiatief een eigen CARICOM 50th Anniversary Rum in gelimiteerde oplage uitgebracht. Onze Master Blender heeft zorgvuldig een mix van gerijpte rum geselecteerd om deze speciale limited edition rum te creëren. Borgoe 10YO is een harmonieuze fusie van 10 jaar oude rum en 10 jaar oude Pot Still-rum, resulterend in een van onze soepelste en meest verfijnde rums tot nu toe. De rum is gerijpt in gebruikte bourbonvaten en geeft diepe eikenachtige noten die het complexe smaakprofiel versterken met rijke aroma’s van rozijnen, karamel, eikenhout, subtiele bloemige hints en geroosterde karamel.


Borgoe Rum 10YO is niet zomaar een rum; het is een ode aan Suriname ‘s groene binnenland—het meest beboste land ter wereld (93%)—en zijn levendige culturele diversiteit.

664 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page