top of page

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Is Suriname Alcoholic Beverages N.V. een gevestigd Surinaams bedrijf?

SAB is een vooraanstaand alcoholproducerend bedrijf gevestigd in Suriname. We zijn gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige alcoholische dranken, waaronder rum, wodka, en likeuren.

 

Waar is het hoofdkantoor van SAB gevestigd?

Ons hoofdkantoor is gevestigd aan de Cornelis Jongbaw straat 18-28.

Hoe oud moet ik zijn om alcoholische dranken van SAB te kopen en te consumeren?

Om alcoholische dranken van SAB NV te kopen en te consumeren, moet je de wettelijke drinkleeftijd in Suriname volgen. In Suriname is de wettelijke drinkleeftijd 18 jaar.

Waar kan ik SAB producten kopen?

Onze producten zijn verkrijgbaar bij geselecteerde winkels, slijterijen en supermarkten in Suriname en andere geselecteerde markten. U kunt ook rechtstreeks bij SAB Distributie langs.

 

Zijn de producten van SAB verkrijgbaar in het buitenland?

Ja, we exporteren onze producten naar verschillende landen over de hele wereld. Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbaarheid in uw regio.

 

Wat is het verschil tussen de verschillende rumsoorten van SAB?

We bieden verschillende rumsoorten aan, variërend van lichte rum tot donkere en premium rum. Het verschil zit in de rijpingstijd en het smaakprofiel. Raadpleeg onze productpagina voor gedetailleerde informatie over elk product.

Wat doet SAB om verantwoord alcoholgebruik te bevorderen?

We zijn toegewijd aan het bevorderen van verantwoord alcoholgebruik. We voorzien onze producten van verantwoordelijk drinken-berichten en adviseren klanten om matig te drinken. We steunen ook maatschappelijke initiatieven en programma's zoals Stivasur, die gericht zijn op bewustwording van alcoholmisbruik en -verslaving.

Kan ik een rondleiding krijgen bij SAB?

We bieden rondleidingen aan waarbij u meer te weten komt over de historie van SAB. Ook kunt u langs bij het Surinaamsch Rumhuis voor proeverijen van onze diverse assortiment. Houd ook onze sociale mediakanalen in de gaten voor aankondigingen.

 

Heeft SAB milieuvriendelijke praktijken?

Ja, we streven ernaar om milieuvriendelijke praktijken te handhaven in onze productieprocessen en verpakkingen. We zijn toegewijd aan duurzaamheid en proberen ons ecologische voetafdruk te minimaliseren.

 

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van SAB?

U kunt contact met ons opnemen via 473344. Ons klantenserviceteam staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

Zijn er carrièremogelijkheden bij SAB?

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde individuen om ons team te versterken. Bekijk onze carrièrepagina op [website] voor actuele vacatures en sollicitatie-instructies.

bottom of page