top of page

Verantwoord Alcohol Gebruik

Bij SAB geloven we in het bevorderen van verantwoord alcoholgebruik. Als producent van hoogwaardige sterke dranken zoals rum, vodka en cognac, hechten we veel waarde aan het welzijn van onze klanten en de gemeenschap.

 

Hier zijn enkele belangrijke richtlijnen om verantwoord van onze producten te genieten.

 

Ken uw limiet

Het is essentieel om uw persoonlijke limiet te kennen en niet te veel te drinken. Iedereen heeft een andere tolerantie voor alcohol, dus drink met mate en stop als u zich begint te voelen dat u te veel heeft genuttigd.

 

Drink gelijksmatig

Geniet van uw sterke drank gelijksmatig en neem de tijd om van de smaken en aroma's te genieten. Het langzaam drinken kan u helpen om de effecten van alcohol beter te controleren.

 

Eet goed

Drinken op een lege maag kan de effecten van alcohol versterken. Zorg ervoor dat u een maaltijd heeft gegeten voordat u alcohol consumeert om de impact op uw lichaam te verminderen.

 

Hydrateer uzelf

Alcohol kan uitdroging veroorzaken, dus zorg ervoor dat u voldoende water drinkt tijdens het genieten van sterke dranken. Drink water tussen de alcoholische dranken door om gehydrateerd te blijven.

 

Plan vooraf uw rit naar huis

Als u van plan bent om alcohol te drinken, zorg er dan voor dat u van tevoren een veilige manier heeft om thuis te komen, zoals een aangewezen bestuurder, openbaar vervoer of een taxi.

 

Wees verantwoordelijk

Als u ziet dat iemand te veel heeft gedronken, moedig dan verantwoordelijk gedrag aan. Help hen om een veilige manier naar huis te vinden en voorkom dat ze de weg op gaan als ze onder invloed zijn.

 

Alcohol en gezondheid

Begrijp dat overmatig alcoholgebruik schadelijk kan zijn voor uw gezondheid. Raadpleeg altijd een medische professional als u vragen of zorgen heeft over uw alcoholgebruik.

 

Consumenten moeten 18 jaar of ouder zijn

Onze producten zijn bedoeld voor volwassenen van 18 jaar en ouder. We moedigen geen alcoholgebruik aan onder de wettelijke drinkleeftijd.

 

Bij SAB zijn we toegewijd aan het produceren van hoogwaardige sterke dranken, en we willen ervoor zorgen dat onze klanten er verantwoord van kunnen genieten. Door deze richtlijnen te volgen, kunt u bijdragen aan een positieve drinkervaring.

Als u meer wilt weten over ons bedrijf, onze producten of hoe we ons inzetten voor verantwoord alcoholgebruik, neem dan gerust contact met ons op. Samen kunnen we genieten van sterke dranken op een verantwoorde en veilige manier.

bottom of page