top of page

Onze Samenwerking met STIVASUR

Bij SAB zijn we gepassioneerd over verantwoord alcoholgebruik en het welzijn van onze klanten. Daarom zijn we er trots op om samen te werken met Stichting Verantwoord Alcoholgebruik Suriname (STIVASUR).

 

Over STIVASUR

STIVASUR is een toonaangevende organisatie in Suriname die zich inzet voor het bevorderen van verantwoord alcoholgebruik en het verminderen van alcoholmisbruik. Ze spelen een cruciale rol bij het creëren van bewustwording over de gevolgen van overmatig drinken en streven naar een samenleving waarin alcohol op een verantwoorde manier wordt geconsumeerd.

 

Onze Samenwerking

Bij SAB werken we nauw samen met STIVASUR om verantwoord alcoholgebruik te bevorderen. We ondersteunen hun inspanningen door [details van uw samenwerking, bijvoorbeeld financiële steun, deelname aan campagnes, educatieve initiatieven, enz.]. Onze samenwerking met STIVASUR is een essentieel onderdeel van onze inzet voor de gemeenschap en ons verlangen om onze klanten aan te moedigen om op een verantwoorde manier van onze producten te genieten.

 

Onze Toewijding

Bij SAB delen we de missie van STIVASUR om verantwoord alcoholgebruik te bevorderen. We zijn vastbesloten om dit doel te bereiken door hoogwaardige sterke dranken te produceren en te promoten, terwijl we actief bijdragen aan een bewuste en verantwoorde drinkcultuur in Suriname.

 

Samen met STIVASUR zetten we ons in voor een veilige en verantwoorde drinkervaring voor onze klanten en voor de gemeenschap waarin we actief zijn.

Stivasur 4_edited.jpg
bottom of page